Nakit od osmiuma – Ponesite delić umetnosti na sebi

Nakit od osmiuma

Nakit od osmiuma je stekao ogromnu popularnost u poslednje vreme. Osmium se smatra novim srebrom ili zlatom na tržištu. S obzirom na to da je osmium najređi od svih plemenitih metala, njegova vrednost je zaista ogromna. Iz tog razloga ne čudi činjenica da sve veći broj draguljara polako počinje da izrađuje nakit od osmiuma.

Osmium – Plemeniti metal neobičnih osobina

Kao što smo i ranije naveli, osmium je plemeniti metal koji se izdvaja od ostalih po mnogim karakteristikama i svojstvima. Pre svega, on je najređi plemeniti metal na svetu sa najvećom gustinom.

Nakit od osmiuma

S obzirom na njegovu retkost, on je izuzetno cenjen među ulagačima u plemenite metale, među zlatarima i draguljarima.

Osmium je sa razlogom postao najtraženiji metal na svetu. Kada vam to kažemo, zaista tako i mislimo. Kada uzmemo u obzir da se od 10 hiljada tona platine dobije svega 30 grama osmiuma, postajemo svesni njegove vrednosti.

Njegova vrednost je za sedam godina postojanja na tržištu plemenitih metala porasla za 34 odsto. Osmium ima čak tri puta bržu stopu rasta vrednosti i cene od zlata. Ne sumnjamo da će se trend rasta vrednosti ovog plemenitog metala uvećavati u narednih nekoliko godina ili pak decenija.

Zašto je nakit od osmiuma poseban i jedinstven?

Osim u investicione svrhe, ovaj metal se koristi i među draguljarima širom sveta za izradu najdivnijeg nakita. Razloga za to je mnogo.

Osim retkosti, njegov potpuno neobičan izgled je veoma važan razlog njegove popularnosti u svetu nakita.

Nakit od osmiuma

Nakit od osmiuma je specifičnog izgleda i jedinstvene boje. Osmium odlikuje unikatna plavo-srebrna boja, sa plavo-belim odsjajem. Ne može se uporediti ni sa jednim drugim metalom, i to je ono što ga posebno ističe.

Kada osmium obasjaju sunčevi zraci, plavo-beli odsjaj zaista dolazi do izražaja. Refleksija kristalne strukture osmiuma koja se prostire u svim smerovima jednostavno ostavlja bez daha. Očaraće vas neverovatna paleta boja koju poseduju čestice ovog plemenitog metala.

Blistav i svetlucav, sve više privlači pažnju draguljara i zlatara, koji ga ugrađuju u svoje kreacije. Važno je napomenuti da se za izradu nakita od osmiuma koriste veoma kreativni i jedinstveni oblici ovog plemenitog metala, što ga čini još posebnijim.

Nakit od osmiuma kao poklon za posebne prilike

Kada su u pitanju specijalne prilike, nakit od osmiuma je jedinstven i poseban poklon. Ovakvim poklonom iskazujete svoje poštovanje, ljubav i naklonost prema osobi kojoj ga poklanjate.

Nakit od osmiuma

Nakit od ovog metala daruje se u prilikama kao što su svadbe, venčanja, proslave punoletstva i ostale događaje koje proslavljamo jednom u životu.

I zlatne pločice mogu biti savršen poklon za posebne prilike koje smo naveli. Osim toga, u ponudi Insignitus GOLD-a možete pronaći i zlatne dukate. Tradicija poklanjanja zlatnih dukata u specijalnim prilikama je zaista duga u našoj državi. Ovakav poklon je zapravo i investicija u nečiju budućnost, ali se njime i neguje tradicija, što je od neprocenjive vrednosti i značaja.

Insignitus GOLD u svom web shop-u nudi vam zlatne pločice Heraeus u raznim gramažama – od jednog grama nadalje. Kod nas možete pronaći i investiciono zlato u vidu dukata, kao što su Franc Jozef dukati. Štednju ili ulaganje u zlato i druge plemenite metale, kao što je osmium možete započeti uz nas. Mi ćemo biti vaš najbolji i najpouzdaniji partner na ovom uzbudljivom putu!

Specijalizovali smo se kao eksperti u trgovini plemenitim metalima na našem području. Ovaj posao radimo sa maksimalnom posvećenošću i ljubavlju prema svojim klijentima. Svaka kupovina koju obavite putem našeg sajta je potpuno bezbedna, a svaki naš proizvod dolazi sa karakterističnim sertifikatom.

Nakit od osmiuma

Ukoliko želite da saznate nešto više o osmiumu, jednom od najređih plemenitih metala na svetu, posetite naš sajt. Upoznajte se sa svime što osmium ima da ponudi i započnite novo poglavlje u svom životu.

 

Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu