Osmijum raste tri puta brže od zlata!

Osmijum raste tri puta brže od zlata

Da li ste znali da osmijum raste tri puta brže od zlata? Dobro ste pročitali. Brzina porasta vrednosti najnovijeg plemenitog metala čak je tri puta veća od investicionog zlata.

Iako je većini iskusnih investitora ovaj podatak sasvim dovoljan da svoj slobodni kapital ulože u poslednje otkriveni plemeniti metal, mnogi ljudi nisu dovoljno obavešteni o osmijumu.

Plemeniti metali oduvek su bili pouzdana investicija, a veoma dug vremenski period koristili su se i kao sredstva plaćanja. Najnoviji i najlepši od svih je osmijum, poseduje neverovatne karakteristike, koje ga čine savršenim za investiranje.

Njegova retkost i njegov jedinstveni plavo-beli odsjaj privlače pažnju draguljara, zlatara, ali i krupnih investirora.

Zbog čega bi svoj novac trebalo da pretvorite upravo u ovaj plemeniti metal, otkriva vam kompanija Insignitus GOLD.

Osmijum je stabilna i sigurna investicija

Kolika je njegova vrednost i retkost govori nam i podatak da se u zemljinoj kori nalazi svega 17 kubnih metara sirovog osmijuma. Trebalo bi naglasiti i da je ovaj plemeniti metal nusproizvod platine, te da se iz 10.000 tona platine dobija svega 1 unca osmijuma. S obzirom na to, na njegovu potražnju direktno utiče i potražnja platine.

Osmijum raste tri puta brže od zlata

S obzirom na to da osmijum raste tri puta brže od zlata, raste i potražnja za ovim plemenitim metalom. Statistički podaci nam govore da je rast prodaje najređeg metala 2021. godine iznosio više od 500% u odnosu na 2020. Ovaj trend će se nastaviti i u budućnosti, čineći ga veoma stabilnom i sigurnom investicijom. U ovom trenutku, količine osmijuma veće su od dostupnih količina zlata.

Njegova vrednost će, u slučaju da potražnja kristalnog osmijuma prevaziđe ponudu sirovog, svakako eskalirati! Kolika će cena ovog metala u kristalizovanom obliku biti, ostaje da sačekamo. Ipak, stručnjaci govore da je vaš kapital siguran ukoliko se odlučite za investiranje u ovaj plemeniti metal.

Najlepši od svih plemenitih metala je odlična alternativa zlatu

S obzirom na situaciju sa kojom se trenutno suočava svet, vlada i nestašica investicionog zlata i njegovo usporeno snadbevanje, kao rezultat toga.

Osmijumom se ne trguje na način na koji se trguje čistim, investicionim zlatom, ali se ovaj plemeniti metal smatra odličnom alternativom za zlato. Tržište je još uvek u razvoju, ali se sunčani element može i kupiti i kasnije, preprodati.

Svaki komad (disk, pravougaona pločica, dijamant, zvezdica) poseduje personalni kod vlasnika, koji ujedno predstavlja i autentičnost i dokaz o vlasništvu. Upravo ovaj kod čini kupovinu najređeg plemenitom metala potpuno sigurnom!

Osmijum raste tri puta brže od zlata

Ukoliko vam je potrebna ’’zamena’’ za čisto zlato i u potrazi ste za novim plemenitim metalom u koji ćete investirati svoj novac, ne tražite dalje – osmijum je pravo rešenje za vas!

Osmijum raste tri puta brže od zlata – Ako ste investirali u zlato, volećete i osmijum!

Samim tim što je snabdevanje zlatom usporeno i otežano situacijom u Istočnoj Evropi, ali i usled pandemije, investitori su u potrazi za novim rešenjem. Ukoliko i postoje zalihe zlata, one su namenjene uglavnom krupnim, privilegovanim investitorima.

Najnoviji plemeniti metal mogu kupiti praktično svi. Najmanji komadi namenjeni su početnicima, dok su veći komadi ili diskovi namenjeni krupnijim investitorima. Naravno, između postoji mnogo različitih varijanti, te ne čudi ni podatak da osmijum privlači sve veće grupe ljudi, različitih uzrasta i finansijskih mogućnosti.

Ukoliko već posedujete investiciono zlato, možda je sada pravi trenutak da uronite i u nešto drugačije – investiranje u osmijum.

Osmijum raste tri puta brže od zlata

Kompanija Insignitus GOLD osnovala je Insitut za osmijum u Srbiji, čime se stvorila i mogućnost za širenje njegovog tržišta. Naša firma potpisala je i ekskluzivni ugovor sa jedinim proizvođačem u svetu – Institutom za osmijum Nemačka. Našim kupcima omogućili smo investiranje u ovaj plemeniti metal i alternativu za investitore koji su do sada svoj slobodni kapital pretvarali u zlato.

Ne dozvolite da vas nestašica zlata omete u nameri da sačuvate vrednost svog kapitala – uložite ga u osmijum!

Ocenite post
Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu