Šta je osmijum?

Šta je osmijum

Kupovina osmijuma postaje sve rasprostranjenija. Postoji nekoliko važnih razloga zbog kojih je osmijum postao sve traženiji plemeniti metal na globalnom tržištu.

Osmijum se naziva ’’poslednjim od osam plemenitih metala’’. To je poslednji pronađeni plemeniti metal koji je stigao na globalno tržište. Najgušći je, najređi u kvantitativnom smislu i prema rečima direktora Instituta za osmijum, najlepši od svih. Osim toga, osmijum se nikako ne može krivotvoriti zbog svoje jedinstvene kristalne strukture.

Zbog čega je kupovina osmijuma pametna ideja?

Ukoliko razmišljate o investiranju u plemenite metale ili štednji u istim, verovatno se pitate odakle početi. Iako se većina ljudi odlučuje za investiranje u zlato, što je svakako odličan izbor, možda će vas osmijum više zaintrigirati.

Osmijum je najređi plemeniti metal, a to se direktno održava i na njegovu cenu. S obzirom na to da se svega 28 grama osmijuma nalazi u 10 000 tona platine tokom iskopavanja, jasno je zbog čega je njegova cena veća od cene ostalih plemenitih metala. Isto tako, ponuda osmijuma direktno je vezana za ponudu platine. Kada globalna ponuda platine opadne, opada i ponuda osmijuma.

Ulaganje u osmium u 2022. godini

Kupovina osmijuma je pametno rešenje za sve osobe koje žele da svoj slobodni kapital pretvore i ulože u nešto održivo i stabilno. Naime, investiciono zlato i drugi plemeniti metali poput osmijuma čuvaju vrednost vašeg kapitala.

Dakle, ukoliko se pitate da li je ulaganje u osmijum pametna ideja, ukratko – odgovor je da!

Postoji više razloga za to. Pre svega, naveli smo da je osmijum redak plemeniti metal. Dakle, uložićete svoj kapital u nešto veoma dragoceno, što ima jedinstvenu cenu za celo tržište. Svojim jedinstvenim izgledom i plavo-srebrnim odsjajem osmijum svakako već privlači vašu pažnju. Kada se na to doda i njegova retkost, investicija je pun pogodak!

Pored toga, smatra se da će cena osmijuma u budućnosti i dalje veoma stabilno rasti. Dakle, sada svakako jeste pravi trenutak da uložite svoj novac u ovaj plemeniti metal. Bez obzira na to da li imate iskustva u ulaganju u plemenite metale ili ne, osmijum je odlično rešenje za vas.

Koliko njegova vrednost raste govori i podatak da je Putin za jedan veliki projekat u Rusiji ponudio zalihe osmijuma kao garanciju.

Pored toga i veoma popularan film ’’Don’t Look Up’’ svedoči o vrednosti osmijuma. Naime, priželjkuje se da kometa koja hrli ka Zemlji ne zaobiđe našu planetu, s obzirom na to da će doneti osmijum,

Ulaganjem u ovaj plemeniti metal zapravo ulažete u sigurnu budućnost vas i vaših potomaka.

Kupovina osmijuma – Pametno ulaganje na duže staze

Tržište osmijuma je i dalje prilično usko, trguje se samo među privatnim investitorima, koji to čuvaju kao privilegiju. To znači da ga možete kupiti isključivo od proverenih trgovaca plemenitim metalima. Insignitus GOLD kompanija omogućila vam je kupovinu osmijuma u Srbiji. Ovo je veoma veliki korak za sve ambiciozne investitore u plemenite metale.

Ukoliko je vaš cilj ulaganje na duže staze, onda je kupovina ovog plemenitog metala kao stvorena za vas. Pametan investitor jednostavno će ostaviti osmijum ’’da leži’’ narednih nekoliko godina i ostaviti ga svojoj deci i potomcima. Osmijum se ne naziva bez razloga i ’’metalom sledeće generacije’’.

Prema rečima direktora Instituta, osmijum bi mogao biti sledeća velika stvar među plemenitim metalima u koju bi trebalo ulagati. Smatra se da mnogi investitori već ulažu svoj kapital u osmijum umesto u neke druge plemenite metale.

Gde možete kupiti ovaj plemeniti metal?

Ukoliko ste razmišljali o investiranju u osmijum, ali i dalje ne znate kako to da učinite, Insignitus GOLD je tu za vas.

Nakit od osmiuma

Naša kompanija specijalizovala se za trgovinu plemenitim metalima, među kojima je i osmijum. Kod nas možete započeti i štednju u ovim plemenitim metalima. Osim toga, nudimo vam i čuvanje vaših investicija u veoma sigurnom sefu banka Intese.

U našem web shop-u možete pronaći čisto, investiciono zlato u vidu pločica ili dukata. Posetite nas i uložite svoj kapital u plemenite metale! Biće to najbolja odluka koju ste doneli ove godine!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ocenite post
Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu