Zlatni dukati kao novogodišnji poklon

Zlatni dukati kao novogodišnji poklon

Zlatni dukati kao novogodišnji poklon su vredni vaše pažnje. Naime, kada su u pitanu praznični pokloni, malo toga ’’opipljivog’’ može iskazati ljubav koju osećamo prema osobi kojoj darujemo poklon, kao što to mogu zlatnici ili drugi vid čistog, investicionog zlata, kao što su zlatne pločice.

Od davnina, ljudi su poklanjali čisto zlato u vidu dukata kada su specijalne prilike u pitanju. Pre svega, zlatnici su se poklanjali prilikom rođenja deteta, a sa sobom su nosili pozitivnu simboliku. Verovalo se da će oni doneti zdravlje i blistavu budućnost novorođenčetu. Osim toga, darivali su se i još uvek se daruju u prilikama kao što su proslave punoletstva, svadbe, rođendani i krštenja.

Zbog čega upravo dukati kao novogodišnji poklon zaslužuju vašu pažnju otkriva vam Insignitus GOLD.

Dukati su plemenit i bezvremenski poklon za Novu godinu

Malo je poklona plemenitijih i bezvremenskih od lepog i blistavog zlatnog novčića. Dragoceni zlatnik je savršen način da nekome pokažete koliko vam znači.

Zlatni dukati kao novogodišnji poklon

Investicioni dukati su čisto zlato, najviše finoće i najveće vrednosti koja se može pronaći. S obzirom na to da dolaze već upakovani u odgovarajuću ambalažu, oni su zaista poklon savršen za svaku priliku.

Zlatni dukati kao novogodišnji poklon – Darujte ih ljubiteljima klasične muzike

Još jedan od razloga zbog kojih bi upravo zlatni dukat trebalo da bude vaš prvi izbor za novogodišnji poklon jeste njihova unikatnost. Iako su u isto vreme praktičan poklon, oni su mnogo ličniji od običnog novca ili nečeg drugog, daleko manje vrednog.

Zlatni dukati kao novogodišnji poklon

Ukoliko je osoba kojoj planirate da poklonite zlatni dukat ljubitelj klasične muzike, odlučite se za zlatni dukat Bečke filharmonije. On je zaista fantastičan izbor za ljubitelje muzike, ali i osobe koje vole novčiće koji sa sobom nose kulturološku i istorijsku vrednost. Kovanica je izrađena od jedne unce čistog zlata u austrijskog kovnici staroj više od 800 godina. Ne možemo, a da ne spomenemo da ga je kreirao legendarni vojvoda Leopold V. Na zlatniku se nalaze orgulje Zlatne dvorane Musikverein, doma čuvenog orkestra. Na reversu dukata nalaze se instrumenti poput violončela i ostalih iz ovog orkestra.

Dakle, ovaj dukat zaista je odličan poklon koji će oduševiti sve ljubitelje klasične muzike i Bečke filharmonije.

Zlatni dukati su savršeno praktično rešenje za novogodišnji poklon

Ono što zlatne dukate čini savršenim poklonom jeste nihova praktičnost. Sigurni smo da ne postoji osoba kojoj se ovaj praznični poklon neće dopasti.

Iako su najveće šanse da primalac poklona nikada isti neće zameniti za novac, zlatni dukat je uvek i sjajna investicija. U veoma nestabilnim finansijskim vremenima, ovakav poklon se može zameniti za novac ili uložiti u nešto drugo. Ipak, zlatni dukati se najčešće prenose sa generacije na generaciju, sa kolena na koleno. Dakle, on ostaje u porodici i čuva se kao dragocenost. Primalac poklona nikada neće zaboraviti osobu koja mu je isti i darovala. Da li postoji savršeniji poklon od toga?

Zlatni dukati mogu poslužiti i kao početak štednje u zlatu

Osim što dragoj osobi darujete zaista jedinstveni poklon, vi zapravo i ulažete u njegovu ili njenu budućnost.

Čisto zlato je uvek pametna investicija, s obzirom na to da predstavlja ulaganje sa minimalnim rizikom. Cena zlata raste iz godine u godinu, a taj trend će se samo nastaviti i u budućnosti.

Zlatni dukati kao novogodišnji poklon

Dakle, darivanjem zlatnika, zapravo darujete mirnu i sigurnu budućnost svojoj dragoj osobi i njenoj porodici. Ne zaboravite, ovakav poklon ostaje zapamćen do kraja života, a njegova vrednost se kroz decenije uvećava. Prema tome, neka se upravo zlatni dukati pronađu među vašim novogodišnjim poklonima za voljene osobe.

Čisto zlato možete pronaći u našoj kompaniji, Insignitus GOLD. Naši zlatnici i zlatne pločice dolaze u originalnim ambalažama, koje služe i kao sertifikat autentičnosti. Sigurna kupovina zlata zagarantovana vam je u svakom trenutku! Pozovite nas i ulepšajte prazničnu atmosferu čsitim, investicionim zlatom!

 

 

 

Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu