U poslednjih par godina, posebno 2021. sve sve više firmi zainteresovano je da deo svog  profita izdvoji i nabavi zlato koje se osvedočilo vekovima na svim meridijanima kao odličan način za trajno očuvanje vrednosti novca.

Vama se obraćam jer smo uočili da mudro vodite svoj biznis i ostvarujete rezultate za poštovanje i verujemo da vam može biti interesantno da porazgovaramo na ovu temu.

Na Slici 1. vidi se šta bi se desilo sa novcem na primeru od 40 000  i zlatom prosečna stopa rasta cene zlata iznosila bi 9 % godišnje (narandžasti stubići u grafikonu), što je mnogo više nego što su bankarske kamate od oko 1 %.

Novac stalno gubi vrednost (plavi stubići grafikona) zbog infalcije po stopi od bar 5 do 10 % godišnje kako je kalkulisano u ovom primeru, koja je posledica stalnog štampanja, posebno u periodu pandemije, tako da će recesija tek nastupiti.

Ukoliko biste investirali u zlato, očekivana zarada za 5 godina iznosila bi 76 % u odnosu na uloženi novac. Računica je projektovana na stvarnim trendovima od kada smo mi pokrenuli biznis 2013. do danas.

Zato vam savetujemo da deo svog novca zamenite iz €, $ i CHF u investiciono zlato. Odluka je svakako Vaša!

Zaključak, ukoliko vam kapital stoji u banci ili “u slamarici” vi ste igubite (isprekidana crvena linija) kupovnu moć Vašeg kapitala. Zato Vam savetujemo da svoj novac zamenite iz €, $ I CHF u jednu drugu “valutu”, a to je investiciono zlato koje nudimo u apoenima od 1, 2, 5, 10 ,20, 50, 100, 250, 500, 1000 grama ili zlatne novčiće. Odluka je Vaša.

investiciono zlato grafikon

Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu