Pre devet godina utemeljili smo tržište investicionog zlata i drugih plemenitih metala u Srbiji.

Uočili smo da je sve više firmi zainteresovano da deo svog  profita izdvoji za nabavku investicionog zlata, osvedočenog čuvara trajne vrednosti novca.

Zlato je odličan instrument za diversifikaciju portfolija. Kad god nastupe neizvesne okolnosti u svetu, investitori se odlučuju za zlato kao sigurno utočište. Tako je zbog Covid pandemije u 2020. i rata u Ukrajini 2022. došlo do enormnog rasta potražnje (1000 %) i prometa investicionog zlata i drugih plemenitih metala, što je uzrokovalo da zlato u martu 2022. dostigne svoju istorijski maksimalnu vrednost na berzi od 60.000 €/Kg. Od 2013. prosečna stopa rasta cene zlata iznosila je 12 % godišnje, ukupno 96 %. Uvereni smo da se ovaj trend neće niti promeniti niti zaustaviti.

Ukoliko vam novac ostaje na računu, njegova kupovna moć se topi po dva osnova. Prvi je rast cene zlata (žuti stubići), a drugi je inflacija novca (plavi stubići). Taj gubitak iznosi 24 % već u prvoj godini a onda i dalje raste.  Zato savetujemo da deo novca zamenite za dokazano stabilnu „valutu“- investiciono zlato i da ga tako čuvate. Verujemo da će Vam biti interesantno da uskoro direktno porazgovaramo o ovom predlogu.

investiciono zlato prodaja

CENA ZLATA NA BERZI

CENA SREBRA NA BERZI

Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu