investiciono zlato čuvanje u sefu

Čuvanje investicionog zlata i plemenitih metala u sefu

Da li biste svoje zlatne pločice pre čuvali kod kuće ili u sefu banke? Ukoliko imate ovakvu dilemu i niste sigurni da je Vaše zlato bezbedno kod Vas kući onda treba da razmilsite o tome da Vaš teško stečeni kapital čuvate na najbezbednijem mestu – sefu banke. Procedura deponovanja investicionog zlata i plemenitih metala kod nas u sefu je jednostavna i posle potpisivanja ugovora sa Insignitus Gold Vaše zlatne pločice se nalaze u najbezbednijem sefu banka Intese. Ukoliko želite da deponujete još zlata u sef ili podignete zlatne pločice potrebno je samo da se najavite i Vaš plemeniti metal je spreman za preuzimanje.

Otkup investicionog zlata

Insignitus Gold vrši otkup zlatnih pločica koje su kupljene kod nas ilu u nekom od prodajnih centara kovnica Argor Heraeus, Heraeus, Chafner ili Münze Österreich.

Prilikom otkupa računamo trenutnu otkupnu tržišnu cenu investicionog zlata i potrebno je da nam donesete uz zlato na uvid dokaz o poreklu. Dokaz o poreklu investicionog zlata ili plemenitog metala može biti račun, Ugovor o poklonu ili neki drugi dokument koji dokazuje da ste Vi vlasnik zlatne pločice. Prilikom otkupa investicionog zlata potrebno je da se pločica nalazi u neoštećenom originalnom fabričkom pakovanju.

otkup investicionog zlata
Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu

investiciono zlato srbija prodaja