prodaja zlatnih plocica

Dobrodošli na sajt Insignitus GOLD

Specijalizovali smo se kao eksperti u oblasti trgovine plemenitim metalima, da bismo omogućili našim klijentima povoljna, individualna rešenja za kupovinu zlata, srebra i drugih plemenitih metala.

Konstantno cena zlata ide uzlaznom putanjom. Od kraja 2013. godine do 2021. godine, cena zlata je porasla za 70%, i ovaj trend se nastavlja zbog daljeg obezvređivanja novca.

Insignitus GOLD spada u red najozbiljnijih poslovnih partnera i trgovaca investicionim zlatom i plemenitim metalima na tržištu Srbije, jer, ne samo da svoje poslovanje podređuje kupcu, već postavlja i standarde u ovom segmentu poslovanja i tako postaje sinonim za stručnost, profesionalnost, pouzdanost i najvažnije – poverenje.

Svesni činjenice da odluka o kupovini zlata i plemenitih metala nije uvek jednostavna i da nameće mnoga pitanja, i neki put ozbiljne investicije, stručni tim Insignitus gold je svoje znaje i iskustvo stavio na raspolaganje ne samo krajnjem kupcu, investitoru, već i državi. Da je to zaista tako, potvrđuje i činjenica da je osnivač Insignitus GOLD, uticao na odluku da država ukine porez na dodatnu vrednost za trgovinu investicionim zlatom i na taj način je omogućeno kupcima u Srbiji da ne samo povoljnije kupuju zlato i plemenite metale, već i da budu sigurni u svoje ulaganje.

Od osnivanja, 2016. rukovodimo se istom idejom, istom željom-da budemo i ostanemo VAŠ ZLATNI OSLONAC u svakom vremenu. Naši klijenti su to prepoznali i prihvatili i na tome smo im zahvalni.

prodaja investicionog zlata

Upoznajte naš tim

ljuba jakic insignitus gold srbija

LJUBA JAKIĆ

Managing Director
filip ribarovic insignitus gold

FILIP RIBAROVIĆ

Sales & Logistic Manager
vera milicevic insignitus gold

VERA MILIĆEVIĆ

Administrator manager

Robert Downey Jr

CEO Founder

POSTANITE
DEO NAŠEG
TIMA

insignitus gold kancelarija

Jedino na sajtu Insignitus Gold možete kupiti zlato i platiti kriptovalutama

Usvajanjem zakona o digitalnoj imovini (Sluzbeni Glasnik Republike Srbije br 153/2020) Srbija je postala jedna od prvih drzava koje su zakonski regulisale oblast digitalne imovine.

Insignitus GOLD, kao pionir na trzistu trgovine plemenitih metala u Srbiji, prvi je prepoznao potrebu trzista da obezbedi svojim kupcima kupovinu investicionog zlata direktno za kriptovalute u skladu sa svim regulativama i okvirima Narodne Banke Srbije i Komisije za hartije od vrednosti. ‘’

plaćanje kriptovaluta zlato
Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu