ljuba jakic insignitus gold srbija

Rodjen i odrastao u Srbiji. U ranoj fazi svoje inženjerske karijere u “Energoprojektu – Energodati” objavio pet radova na inostranim kongresima i u stručnim časopisima iz oblasti matematičkog modeliranja. Živeo i radio dugo u Austriji, Bliskom Istoku i Sloveniji.

Kao lider projekta i direktor firmi postavio dva svetska branda:  McDonlad’s i KFC u tim zemljama. Dobitnik nekoliko internacionalnih nagrada za profitabilnost u Beču, Austrija  i Orlandu, USA. Govori Engleski, Nemači i Francuski jezik.

Učestvovao kao predavač na tri skupa studenata ekonomije 2012, 2013 i 2014. sa primerima iz prakse iz oblasti kriznog menadžmenta i rizika u privatnim investicijama.

2013. pokreće tržište za prodaju finog zlata u Srbijisa austrijskom firmom „INSIGNITUS Gold” GmbH, omogućavajući kupcima da zaštite svoj novčani kapital od obezvredjivanja koje uzrokuje sve veće inflacija. Na inicijativu firme „Insignitus GOLD“ – a ukinut je PDV na investiciono zlato odlukom Skupštine Srbije 2017. , čime je tržište potpuno legalizovano i otvoreno.

Interesovanja u mladosti košarka i putovanja, u kasnijem periodu istorija i nacionalna kultura u kojoj je sponzorisao izdavanje nekoliko knjiga, kao „100 najznamenitijih Srba“, „200 godina beogradskog univerziteta“ i  „Jugoslavija – utopija ili inspiracija“

Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu

investiciono zlato srbija prodaja