O osmijumu na RTS televiziji

Skarlet Klaus, zamenica direktora nemačkog Instituta za osmijum i Nataša Vuković, marketing i prodajni menadžer kompanije Insignitus GOLD, gostovale su na RTS-u, edukujući javnost o postojanju najređeg plemenitog metala na svetu – osmijuma.

Investiranje u zlato ili kriptovalute?

Događaji na svetskom nivou doprineli su povećanom interesovanju za investiranje u zlato. Ono je još uvek najsigurnija investicija, a mnogi imaju neku vrstu valute, a ne zlato, što može biti pogubno kada je reč o vrednosti, objašnjava Ljuba Jakić. Cilj jeste ukazati ljudima kroz edukaciju na potencijale ulaganja upravo u zlato.

Gostovanje Ljube Jakića na K1 televiziji

Gostovanje direktora Insignitus GOLD-a, Ljube Jakića na K1 televiziji, gde se pričalo o novoj lokaciji koja je otkrivena i bogata zlatom – nagađa se da je reč o okolini Bosilegrada ili Žagubice. Stručnjaci smatraju da se u tom delu nalazi više od 30 tona tog plemenitog metala. Koliki je to potencijal za našu zemlju?

logo rtv vojvodina

Zašto da investirate u zlato?

Da li ste razmišljali o tome da svoju ušteđevinu, ako je naravno imate, investirate u zlato? Potražnja za investicionom zlatom je, kako u svetu, tako i kod nas, proteklih godina značajno porasla. Kako objašnjava Ljuba Jakić, direktor Insignitus GOLD kompanije specijalizovane za trgovinu plemenitim metalima, razlog za to je sa jedne strane kovid epidemija, a sa druge nestabilna geopolitička situacija izazvana ratom u Ukrajini.

Ljuba Jakić u emisiji Ćirilica o investicionom zlatu

pomama za investicionim zlatom

novosti logo

Pomama za investicionim zlatom

POTRAŽNjA za investicionim zlatom je samo za godinu dana skočila od 800 do čak 1.000 odsto. Kako pioniri ovog biznisa u Srbiji iz firme Insignitus GOLD kažu, na to su uticali prvo pandemija virusa korona, a zatim i ukrajinska kriza i rat. Sumnja u vrednost novca, energetski kolaps i inflacija, pokrenule su zlatnu groznicu u svetu. Mnoge su i u Srbiji naveli da počnu da investiraju u zlato čija se vrednost vekovima ne menja

cena zlata otisla u nebo blic

CEO SVET KUPUJE ZLATO Cena na maksimumu, a evo kako zaraditi iz Srbije

Cena investicionog zlata je otišla u nebo

Cena zlata na svetskim berzama iz dana u dan rapidno raste. Juče je jedna unca dostigla vrednost od od fantastičnih 1.680 evra po unci, a poznavaoci tvrde da trend rasta treba očekivati i nadalje. Usuđuju se čak i i da kažu – “ ko danas kupi barem jednu uncu, uprkos visokoj ceni, svakako će vremenom profitirati“. Razlog je upravo panika koja se sa svetskih tržišta preliva u Srbiju“, kaže Ljuba Jakić, direktor firme Insignitus GOLD.

Novosti o investicionom zlatu insignitus gold

novosti logo

Zlato je sigurna luka

KRIZA koja je započela pandemijom kovida, a nastavila ratom u Ukrajini, skok cena energenata, hrane i divljanje inflacije dovelo je do sumnje građana Srbije u sve valute. Iako Narodna banka Srbije podržava štednju, pogotovo u dinarima, žitelji naše zemlje koji imaju višak novca strahuju da ga čuvaju, jer stručnjaci govore da vrednost novcu bilo da su devize ili domaće pare, pada svakog dana. Zato se sve češće odlučuju za ulaganje u zlato.

CEO SVET KUPUJE ZLATO Cena na maksimumu, a evo kako zaraditi iz Srbije

CEO SVET KUPUJE ZLATO Cena na maksimumu, a evo kako zaraditi iz Srbije

Ceo svet kupuje zlato

Cena zlata premašila je 1.700 dolara za uncu i dostigla najveću vrednost u poslednjih osam godina. Razlog su investitori koji zbog nestabilnosti na berzama širom sveta sve intenzivnije beže u sigurna utočišta za ulaganje. Ljuba Jakić, direktor firme Insignitus GOLD, koja se bavi trgovinom plemenitim metalima ističe da zlato vekovima ne gubi vrednost, ali da narod u Srbiji uglavnom kupuje zlato u panici.

da li ce cena zlata eksplodirati blic

CEO SVET KUPUJE ZLATO Cena na maksimumu, a evo kako zaraditi iz Srbije

Da li će cena zlata eksplodirati?

Cene zlata u proteklih godinu dana su bile pod pritiskom, pa je za dobar deo analitičara, ali i investitora, bitkoin od početka koronakrize preuzeo ulogu zaštitnika vrednosti. Zlato je zato postalo manje atraktivnija investiciona klasa. Slabost američkog dolara i inflacija neki su faktori koji će verovatno da povećaju cene plemenitih metala, rekao je Dejvid Lenoks, analitičar robnih tržišta u kompaniji za Si-En-Bi-Si preneo je tportal.

Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu