Kupovina čistog zlata – Investicija u sigurnu budućnost!

Kupovina čistog zlata

Kupovina čistog zlata zaista jeste investicija u sigurnu budućnost.

Čisto, investiciono zlato može se pronaći u dva oblika. Pre svega, pod investicionim zlatom svrstavamo zlatne pločice različite gramaže. I zlatni dukati ili zlatnici smatraju se čistim zlatom.

Kada spomenemo investiranje u zlato pre svega mislimo na investiranje u zlatne pločice, polugice ili dukate.

Ukoliko vam kupovina čistog zlata stoji na umu, a niste sigurni kako započeti sa ovim oblikom investicije ili štednje, na pravom ste mestu.

Insignitus GOLD donosi vam razloge zbog čega je kupovina investicionog zlata dobra odluka i kako pravilno štedeti u plemenitim metalima.

Kupovina čistog zlata je potpora kupovnoj moći novca

Osim što već vekovima važi za statusni simbol, kao i za simbol moći i luksuza, čisto zlato je zapravo odlična potpora kupovnoj moći novca.

Kupovina čistog zlata

Njegova primarna uloga i jeste očuvanje kupovne moći novca. Papirni novac je veoma podložan periodima inflacije i promenama na globalnom tržištu. Ovo je osnovna mana novca u odnosu na zlato.

Papirni novac je pokazao kao veoma nestabilan i nesiguran za štednju i investicije. Zlato se, sa druge strane, pokazalo kao izuzetno stabilna investicija sa stabilnom stopom rasta vrednosti kroz decenije. Na godišnjem nivou, u proteklih desetak godina, zlato je beležilo stopu rasta vrednosti oko 12 odsto. Ovo, u suštini, znači da je zlato zaista bolja investicija od štednje u papirnom novcu.

Kupovina čistog zlata je bezbedna kupovina

Veoma je važno znati da je kupovina čistog zlata zaista bezbedna kupovina, ukoliko to činite kod proverenih trgovaca, sa dugogodišnjim iskustvom.

Svoje zlatne pločice različite gramaže i iz različitih kovnica uvek bi trebalo kupiti isključivo od proverenih strana i prodavaca, kako ne biste došli u situaciju da budete prevareni.

Čisto zlato uvek dolazi u originalnom pakovanju sa sertifikatom autentičnosti, kao garancijom sigurne kupovine. Stoga, veoma je važno znati od koga kupujete i na koji način.

Insignitus GOLD nudi vam mogućnost kupovine čistog zlata kriptovalutama, kao jednim od najbezbednijih načina kupovine.

Kupovina čistog zlata

Kada ste kupili svoje čisto zlato i započeli određeni vid štednje u istom, postavićete pitanje i gde čuvati zlatnike ili polugice. Na raspolaganju su vam dve najsigurnije opcije – čuvanje zlata u sefu banke ili čuvanje zlata u kućnom sefu. Na vama je da odlučite koji način čuvanja vam najviše odgovara. Ukoliko ste svoje zlato kupili kod nas, uvek imate opciju čuvanja zlata u najsigurnijem sefu banka Intese.

Investiciono zlato je ulaganje sa minimalnim stepenom rizika

Stručnjaci predlažu investiranje od 10 do 40 odsto slobodnog kapitala upravo u zlato. To svakako nije bez razloga. Kao što smo i rekli, zlato je imalo stabilnu stopu rasta vrednosti kroz godine. Prema tome, kada god se odlučite za investiranje u zlato i kupovinu čistog zlata, nećete pogrešiti. Ne postoji pravi trenutak za ovakav poduhvat. To možete učiniti kada god poželite!

Osim što je zlato investicija sa najmanje rizika, ona predstavlja i najbolju investiciju za finansijsku sigurnost vas i vaših potomaka. Vaši budući naraštaji biće potpuno sigurni u nesigurnim finansijskim vremenima kojih je uvek bilo i biće. Stoga, ne oklevajte. Kupovina čistog zlata nikada ne može biti loša odluka!

Sigurnu kupovinu čistog zlata obavite u Insignitus GOLD-u

Jedna od osnovnih stvari koje bi trebalo imati na umu prilikom kupovine investicionog zlata jeste odabir pravog partnera za to. Dakle, kompanija koja se bavi trgovinom plemenitim metalima mora imati dobru reputaciju, dovoljno iskustva i dovoljno zlata na raspolaganju u svakom trenutku.

Sigurnu kupovinu čistog zlata u svakom trenutku možete obaviti u Insignitus GOLD-u. Jedna od mogućnosti koje vam nudimo jeste i online kupovina zlata, putem našeg web shop-a. Svoju prvu kupovinu zlata možete obaviti iz udobnosti sopstvenog doma!

Za više dodatnih informacija o kupovini i investiranju u zlato, u svakom trenutku možete nas kontaktirati!

Ocenite post
Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu