Kupovina zlatnih pločica

Kupovina zlatnih pločica

Kupovina zlatnih pločica uvek je pametna investicija u budućnost. Vrednost zlata nikada ne pada, te je kupovina zlatnih pločica i idealan način štednje. Kolekcionari su posebno zainteresovani za zlatne pločice, polugice ili dukate jer su upravo one sačinjene od gotovo čistog zlata. Zlatne pločice predstavljaju vrstu investicionog zlata.

Zašto je kupovina zlatnih pločica dobra odluka?

Ukoliko se odlučite da svoj papirni novac koji ste uštedeli zamenite za čisto zlato, možete biti sigurni da ste doneli najbolju moguću odluku.

Papirni novac i klasične valute iz dana u dan gube svoju vrednost. Zato, kupovina zlatnih pločica predstavlja odličnu investiciju i ulaganje u budućnost. Štednja u zlatu je mnogo sigurnija i bezbednija od štednje u papirnom novcu. Inflacije i padovi vrednosti papirnog novca govore u prilog ovoj činjenici.

Zlato je, mnogo pre njegove upotrebe u finansijskom smislu, predstavljalo statusni simbol i simbol bogatstva i moći. Ta simbolika održala se do dana današnjeg. Njegova upotrebna vrednost se godinama ne samo održavala, već je i rasla. Od 2008. godine do danas vrednost zlata se praktično duplirala. To je još jedan razloga zbog kojeg je kupovina zlatnih pločica pametna ideja.

Zlatne pločice kao investiciono zlato

Investiciono zlato je čisto zlato, odnosno zlato finoće 999.9 i ono se može proizvesti u obliku zlatnih pločica ili polugica.

Prednosti kupovine zlatnih pločica (poluga) u odnosu na štednju u dinarima, evrima ili nekoj drugoj valuti su ogromne.

Pre svega, kao što smo i ranije naglasili, vrednost ovog investicionog zlata ne pada i u svakom trenutku znate njegovu vrednost po gramu.

Kupovina zlatnih pločica

Druga, ne manje važna prednost je ta što se ono može prodati u svakom trenutku, bilo gde u svetu. Zlato je opšteprihvaćen način plaćanja na celoj planeti. To je ono što ga čini unikatnim i specifičnim. Dakle, ukoliko ikada poželite da prodate svoju zlatnu pločicu, to ćete moći da uradite bez ikakvih problema. Bilo kad, bilo gde.

Važno je znati i da zlato ima tendenciju stalnog rasta cene po gramu. Period od 2008. godine do sada to i dokazuje. Ono je relativno retko, stoga ova činjenica ne čudi.

Investiciono zlato je upravo iz ovog razloga jedino realno i opipljivo bogatstvo. Štednjom u zlatnim pločicama uvek ćete znati koliko posedujete i po kojoj ceni ih možete prodati. Ovo stvara osećaj sigurnosti u veoma nesigurnim finansijskim vremenima.

Kupovina zlatnih pločica odlična je ideja i za poklon u specijalnim prilikama

Osim što su idealne za štednju i ulaganje u budućnost, zlatne pločice predstavljaju i idealan poklon u specijalnim prilikama.

Darovati nekome zlatnu pločicu ima veoma pozitivnu simboliku, a veruje se i da donosi sreću primaocu ovakvog poklona.

U zavisnosti od toga za kakvu priliku vam je potreban poklon, zlatne pločice ili polugice možete kupiti u raznim gramažama. Na tržištu se mogu pronaći pločice težine 1g, 5g, 10g, 20g, 50g, 100g ili 250g.

Umesto poklanjanja različitih predmeta koji vremenog gube na vrednosti ili papirnog novca, koji nema nikakvu personalizovanu vrednost, poklanjanje zlatnih pločica je znak pažnje i brige o onome kome se poklanja. Na taj način vi zapravo poklanjate nekome sigurnu budućnost.

Gde se može izvršiti kupovina zlatnih pločica?

Kupovina zlatnih pločica može se izvršiti putem web shop-a Insigntus GOLD kompanije.

Zlatne pločice koje se nalaze u našoj ponudi su proverenog kvaliteta i dokazane garancije autentičnosti. Finoća 999.9 označava najviši mogući stepen čistoće zlata.

Kupovina zlatnih pločica

Na prednjoj strani svih naših pločica utisnuti su serijski broj, težina, naziv i logotip kompanije, kao i specifikacija čistoće.

Zlatne pločice koje kupite kod nas biće vam isporučene u zaštitnom omotaču i foliji, što garantuje da je vaše zlato potpuno bezbedno od svih spoljašnjih zagađivača, kao i od tragova prstiju.

Insignitus GOLD ima dugogodišnje iskustvo u prodaji investicionog zlata i vaš je pouzdani partner ka uspešnoj štednji u zlatu. Obezbedite svoju budućnost uz nas.

 

 

Ocenite post

Ostavite odgovor

Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu