Zlatna pločica 1g

9.875,00 рсд

Na stanju

Zemlja porekla: NEMAČKA – AUSTRIJA – ŠVAJCARSKA

Tip: Sertifikovan

Finoća: 999,9

Težina: 1 g

Količina Discount (%) Cena
1 - 4 9.875,00 рсд
5 - 9 0.3 % 9.845,38 рсд
10 - 19 0.4 % 9.835,50 рсд
20 - 49 0.5 % 9.825,63 рсд
50 - 99 0.6 % 9.815,75 рсд
100+ 0.7 % 9.805,88 рсд
x

Otkupna cena: 9.381,25

Obavesti me kada cena padne

Kategorija: , Tagovi: , , , , , , ,

Naša najmanja pločica investicionog zlata sadrži 1 g zlata od 999,9 čistog zlata, odličan izbor za poklone ili ako želite da započnete štednju u zlatu. Zlatna pločica od 1 grama predstavljena je u serijskoj sigurnosnoj ambalaži radi sigurnog transporta i očuvanja. Svako zapečaćeno pakovanje je odštampano sa jedinstvenim serijskim brojem koji odgovara broju utisnutom u pločicama da bi služio kao sertifikat.

Gram zlata cena

Ako ste u potrazi za savršenim načinom ulaganja u zlato, na pravom ste mestu. Naša kompanija nudi vrhunski kvalitet zlatnih pločica od 1 grama po konkurentnim cenama. Fokusirani smo na pružanje vrhunske usluge našim kupcima i obezbeđivanje pouzdanog i sigurnog načina ulaganja u zlato.

Kada je u pitanju kupovina zlatne pločice od 1 grama, postoje mnoge prednosti koje treba uzeti u obzir:

  1. Pristupačna cena: Zlatna pločica od 1 grama pruža mogućnost da uložite u zlato sa manjim budžetom. Za one koji žele započeti svoje ulaganje u zlato, ova opcija je veoma povoljna. Kada je u pitanju gram zlata cena mi imamo najpovoljniju na tržištu.
  2. Likvidnost: Zlatne pločice od 1 grama su visoko likvidne jer su male i lako prenosive. To znači da ih možete brzo prodati u slučaju potrebe za novcem ili brze realizacije profita.
  3. Diverzifikacija portfolija: Kupovina zlatne pločice od 1 grama omogućava vam da diverzifikujete svoj investicioni portfelj. Zlato je poznato kao sigurna luka i može pružiti stabilnost vašem portfelju u vremenima ekonomske nestabilnosti.
  4. Zaštita od inflacije: Zlato je tradicionalno sredstvo zaštite od inflacije. Kupovina zlatne pločice od 1 grama može vam pomoći da očuvate vrednost vašeg kapitala tokom vremena, jer zlato ima tendenciju da zadrži vrednost i često raste u vrednosti tokom perioda visoke inflacije.
  5. Lako skladištenje: Zlatne pločice od 1 grama su male i jednostavne za skladištenje. Mogu se čuvati u sefu, banci ili čak kod kuće u sigurnom mestu. Ova fleksibilnost u skladištenju čini ih praktičnim izborom za ulagače.
  6. Kolekcionarska vrednost: Uz finansijske prednosti, zlatne pločice od 1 grama takođe imaju i kolekcionarsku vrednost. Neki kolekcionari vole da sakupljaju različite zlatne pločice, a pločica od 1 grama može biti posebno atraktivna zbog svoje veličine i detalja.

Uveravamo vas da je naša kompanija posvećena pružanju najvišeg kvaliteta zlatnih pločica od 1 grama. Sve naše zlatne pločice su proizvedene od 99,99% čistog zlata, što garantuje autentičnost i kvalitet proizvoda. Naš tim stručnjaka pažljivo nadgleda proizvodni proces kako bi osigurao da svaka pločica zadovoljava najviše standarde.

Pored toga, naša kompanija pruža vrhunsku uslugu kupcima. Naš tim ljubaznih i obučenih stručnjaka stoji vam na raspolaganju da vam pruži sve potrebne informacije o kupovini, skladištenju i prodaji zlatnih pločica od 1 grama. Naš cilj je da vam omogućimo sigurno i pouzdano iskustvo pri ulaganju u zlato i da brzo saznate cenu grama zlata.

Kada je u pitanju cena gram zlata, naša kompanija se trudi da pruži konkurentne i pravične cene zlatnih pločica od 1 grama. Cena zlata može varirati u skladu sa tržišnim uslovima, ali garantujemo da ćemo vam pružiti transparentne informacije o trenutnoj ceni gram zlata. Posetite našu stranicu ili nas kontaktirajte direktno kako biste saznali više o trenutnoj ceni zlatnih pločica od 1 grama.

Ulaganje u zlatne pločice od 1 grama je pametna i sigurna investicija. Pored finansijskih prednosti, zlato ima i dugoročnu vrednost i široku primenu u industriji. Bez obzira da li ste investitor koji želi diverzifikovati svoj portfelj ili kolekcionar koji ceni lepotu zlatnih pločica, naša kompanija je tu da vam pruži vrhunsku uslugu i visokokvalitetne proizvode.

Gram zlata cena na tržištu

Takođe, ulaganje u gram zlata omogućava vam da postepeno gradite svoj portfolio. Možete započeti sa manjom količinom zlata i postepeno ga povećavati kako rastete kao investitor. Ova fleksibilnost čini zlatne pločice od 1 grama idealnim izborom za investitore svih nivoa iskustva.

U zaključku, cena gram zlata je promenljiva i zavisi od mnogih faktora. Naša kompanija vam pruža pouzdane informacije o trenutnoj ceni zlatnih pločica od 1 grama. Ulaganje u gram zlata donosi brojne koristi, uključujući potencijalni rast vrednosti, zaštitu od inflacije i diversifikaciju portfelja.

Kako se određuje cena grama zlata?

Kada je u pitanju cena gram zlata se određuje na osnovu nekoliko faktora koji utiču na tržište plemenitih metala. Evo nekih ključnih faktora koji mogu uticati na formiranje cene gram zlata:

  1. Globalna ponuda i potražnja: Ponuda i potražnja zlata širom sveta igraju važnu ulogu u određivanju cene gram zlata. Kada je tražnja za zlatom visoka, a ponuda niska, to može dovesti do rasta cena. Obrnuto, kada je ponuda veća od tražnje, to može rezultirati padom cena.
  2. Geopolitički i ekonomski događaji: Geopolitički i ekonomski događaji, kao što su političke nestabilnosti, ekonomske krize, inflacija ili promene u monetarnoj politici, mogu imati značajan uticaj na cenu gram zlata. Investitori često okreću svoju pažnju ka zlatu kao sigurnoj luci u vremenima nestabilnosti, što može dovesti do rasta cena.
  3. Vrednost valuta: Cena gram zlata često varira u odnosu na vrednost nacionalnih valuta. Kada vrednost valute opada u odnosu na zlato, cena zlata može se povećati. Ovo se često dešava tokom perioda inflacije ili kada investitori gube poverenje u fiat valute.
  4. Tržište investicionih proizvoda od zlata: Postoje razni investicioni proizvodi od zlata, kao što su zlatne pločice, zlatne poluge, zlatni novčići i zlatni ETF-ovi (fondovi koji trguju zlatom). Cene ovih proizvoda mogu varirati zbog različitih faktora, kao što su proizvodni troškovi, premija, marže i naknade.

Važno je napomenuti da je cena gram zlata često izražena u odnosu na uncu (oz) ili kilogram (kg). Svetski tržišni indeksi, berze i specijalizovane institucije prate i objavljuju cenu zlata na dnevnoj osnovi.

Kako biste bili sigurni da dobijate tačne i ažurirane informacije o ceni gram zlata, preporučuje se da se obratite renomiranim trgovcima zlatom, finansijskim institucijama ili pratite relevantne berzanske indekse. Naša kompanija se trudi da pruži transparentnost u vezi sa cenama zlatnih pločica od 1 grama

Nadamo se da ste pronašli sve potrebne informacije na našoj stranici. Ukoliko imate dodatna pitanja ili želite da započnete svoju kupovinu, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da vam pomogne u svakom koraku. Zahvaljujemo vam se na interesovanju za naše zlatne pločice od 1 grama i radujemo se saradnji s vama.

4.6/5 - (53 votes)

Dodatne informacije

Apoen

1g

Budite prvi da ostavite komentar “Zlatna pločica 1g”

Recenzije

Još uvek nema recenzija

Obaveštenje o cenama

Molimo vas da se pretplatite da biste dobijali obavetenja!

Vaši lični podaci će se koristiti u skladu sa našim privacy policy
Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu