Top 5 saveta za štednju u zlatu

Top 5 saveta za štednju u zlatu

Top 5 saveta za štednju u zlatu mogu vam pomoći da bolje shvatite prirodu ovakvog načina ulaganja.

Investiranje u plemenite metale oduvek je imalo ogromnih prednosti u odnosu na neke druge vidove štednje ili uvećanja kapitala. Ipak, manje iskusni ulagači ili apsolutni početnici neretko nisu svesni raznih mogućnosti koje ulaganje u zlato nosi sa sobom. Možda se pitate da li je sada najbolje vreme za ulaganje? Koliko bi slobodnog kapitala trebalo uložiti u plemenite metale? Da li je bolje ulagati u zlato ili u neki drugi plemeniti metal, poput osmiuma? Ukoliko i vas interesuju odgovori na ova pitanja, na pravom ste mestu.

Insignitus GOLD vam predstavlja pet saveta za ulaganje u ovaj plemeniti metal.

Zapamtite svoj cilj ulaganja i držite ga se

Ukoliko ste početnik kada je investiranje u zlato u pitanju, ne brinite. Niste sami.

Veoma je važno da postavite održive, kratkoročne i dugoročne, ciljeve ulaganja. Kada to učinite, ne zaboravite da se istog plana i držite. Ne napuštajte svoju strategiju prateći svakodnevne promene na tržištu.

Vrednosti zlata menja se svakodnevno, ali jedno je sigurno – ovaj plemeniti metal ima stabilan porast cene već nekoliko decenija.

Top 5 saveta za štednju u zlatu

Zlato je oduvek predstavljalo investiciju sa minimalnim rizicima ulaganja. S obzirom na to, većina ulagača u plemenite metale pribegava upravo zlatu. Ne kaže se uzalud da je zlato ’’sigurna luka’’ ulagačima širom sveta.

Dakle, ne dozvolite da vas određene nepogode (iako retke, ipak se dešavaju) obeshrabre. Najveća je verovatnoća da su one samo trenutne.

Top 5 saveta za štednju u zlatu – Kada je pravo vreme za ulaganje?

Uvek je teško odrediti kada je pravi trenutak za ulaganje u zlato. Zapravo, stručnjaci se slažu u jednom – ne postoji idealan momenat za početak štednje u zlatu ili investiranje u isto.

Činjenica je da je cene zlata  u poslednjih par decenija rasle, a očekivanja nam govore isto to. Upravo ovo trebalo bi da vam pruži podstrek da sa pametnom investicijom započnete već danas!

Na kraju krajeva, pravi trenutak za ulaganje je svakako onaj kada se uverite da imate dovoljno slobodnog kapitala. Neki stručnjaci savetuju da je sasvim dovoljno uložiti 10 do 15 odsto slobodnog kapitala u plemenite metale. Na taj način oni postaju potpora papirnom novcu i štite vas od iznenadnih promena na tržištu.

Uvek kupujte plemenite metale od proverenih trgovaca!

Možda i najbolji savet koji ćete pročitati jeste da svoje plemenite metale kupujete isključivo od proverenih trgovaca.

Zlatne pločice i dukati dolaze sa sertifikatom autentičnosti i upakovane u originalnu ambalažu. Na taj način zaštićeni ste od raznih prevara koje se događaju na svakodnevnom nivou.

Kompanija Insignitus GOLD se specijalizovala za trgovinu plemenitim metalima, kako bi svojim klijentima omogućila povoljna rešenja za kupovinu zlata i ostalih plemenitih metala.

Zlato je neprolazna investicija – Ulaganje koje nosi najmanje stresa!

Zapamtite – zlato je zaista neprolazna investicija. Sa ovim plemenitim metalom nećete morati da brinete o svom kapitalu. On je uložen pametno i mudro!

To je dugoročna investicija koju u svakom trenutku možete držati u svojim rukama. Gram zlata uvek ostaje gram zlata, a njegova vrednost će, prema svim prilikama, i u narednim godinama imati porast!

Čuvajte zlato na sigurnom mestu!

Insignitus GOLD nudi vam opciju čuvanja vašeg zlata na sigurnom i bezbednom mestu – u sefu banka Intese.

Top 5 saveta za štednju u zlatu

Ukoliko mislite da je vaš kapital investiran u zlato siguran u udobnosti vašeg doma, svakako – učinite tako. Ipak, Insignitus GOLD svojim klijentima savetuje čuvanje zlata u najsigurnijem sefu banke.

Svoje zlato možete podići kada god poželite, a zauzvrat dobijate mir i sigurnost, jer se ono nalazi na izuzetno bezbednom mestu.

 

Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu