Zlatne kovanice kao poklon za 8. mart – Iznenadite originalnim i vrednim poklonom

Zlatne kovanice kao poklon za 8. mart

Zlatne kovanice kao poklon za 8. mart ostavljaju bez reči.

Međunarodni dan žena je internacionalni praznik kojim se obeležava borba žena za svoja prava. Odnosno, borba za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost sa muškarcima.

Ideja o proslavi proistekla je iz inicijative Klare Cetkin. Čuvena nemačka marksistička teoretičarka i jedna od najvažnijih feministkinja u borbi za prava žena je na Međunarodnoj konferenciji žena u Kopenhagenu 1910. godine predložila da se 8. mart slavi kao Dan žena. Ovaj datum je izabran sa opravdanim razlogom. Naime, tog dana 1857. godine radnice u tekstilnoj industriji u Njujorku su organizovale prvi protest u istoriji.

Više od jednog veka, 8. marta slave se društvena, naučna, stvaralačka, pa i lična dostignuća žena. Zapravo, ovaj dan je posvećen svim damama sveta. Dan, kada im se ukazuje posebna pažnja kroz razne poklone.

Imajući ovo u vidu Insignitus GOLD vam otkriva zašto su zlatne kovanice kao poklon za 8. mart najbolji izbor.

Dizajn koji osvaja

Potraga za osmomartovskim poklonom može biti uzbudljiv, ali nimalo lak zadatak. Iz godine u godinu nižu se ideje, te u jednom trenutku dolazite u situaciju da nijedan predlog nije odgovarajući. Posebno kada se zna da treba nadmašiti prethodne poklone. Ujedno, iznova iznenaditi damu kojoj je namenjen.

Kada se ovo uzme u obzir ne čudi što je pritisak pri izboru veliki, jer svi želimo da ženama do kojih nam je stalo pokažemo koliko ih cenimo i volimo, kao i koliko nam znače. Zbog toga su zlatne kovanice pravi poklon za 8. mart.

Zlatne kovanice kao poklon za 8. mart

Ne samo da izražavaju bogatstvo, već svojom lepotom ostavljaju utisak koji se pamti. Svaka zlatna kovanica ima jedinstven dizajn koji donosi priču o poreklu. Tako, na primer, Franc Jozef krasi lik vladara, te predstavlja istoriju Austrijskog carstva, dok kovanica Bečke filharmonije ima impresivni prikaz Velikih orgulja koje se nalaze u koncertnoj sali filharmonije.

Vredan poklon ispunjen emocijama

Zlatne kovanice kao poklon za 8. mart izdvajaju se, pre svega, svojom vrednošću. Zahvaljujući neverovatnim svojstvima zlata, koja uključuju trajnost i izdržljivost, ove kovanice zadržaće svoj elegantan izgled i nakon više decenija. Dok velika potražnja i retkost za žutim metalom utiču da njegova cena ima tendenciju rasta. Samim tim možete biti sigurni da će vaš dar u svakom trenutku predstavljati imovinu od izuzetne vrednosti.

Pored vrednosti izražene u valuti, zlatne kovanice kao poklon za 8. mart krasi i emocionalna vrednost. Birane sa posebnom pažnjom, pokazaće poštovanje ženi kojoj su namenjene. Takođe, mogu predstavljati početak tradicije porodičnog darivanja, te se prenositi kao nasleđe s generacije na generaciju.

Značajna investicija

Kada kupujemo poklon za 8 mart, obično razmišljamo o tome šta će se dami dopasti u sadašnjosti umesto da razmišljamo o budućnosti.

Zlatne kovanice su dugoročna investicija. S obzirom da investiciono zlato čini odličnu imovinu za očuvanje bogatstva i zaštitu od inflacije, njihovim poklanjanjem, zapravo, možete podstaći na ulaganje u zlato u 2024.

Zlatne kovanice kao poklon za 8. mart

Ukoliko je investiciono zlato kao poklon za 8. mart vaš izbor, zlatne kovanice i zlatne poluge svetski poznatih proizvođača možete pronaći u ponudi kompanije Insignitus GOLD. Povodom Dana žena, ovde vas čeka i poseban popust na mali Franc Jozef dukat i pločicu od 1 grama.

 

5/5 - (1 vote)
Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu