Zlatnik – Savršen poklon za mnoge prilike!

Zlatnik

Zlatnik može predstavljati savršen poklon za razne prilike, kakve su proslave rođendana, godišnjice braka, venčanja, praznici i slično.

Ništa ne stvara bolji osećaj od pronalaska poklona za koji znate da će ga primalac zaista ceniti. Savršen poklon je promišljen, smislen i istovremeno pruža radost davanja i primanja. Moglo bi se čak reći da savršen poklon zbližava dvoje ljudi. Bez obzira koja je prilika u pitanju, dobar poklon izdržaće test vremena, neće ’’izaći iz mode’’, a primaocu će ostati kao uspomena dugi niz godina. Jedan od takvih poklona su upravo zlatni novčići.

Kompanija Insignitus GOLD vam predstavlja tri razloga zbog čega su upravo zlatnici savršen poklon za sve prilike.

Zlatnici su jedinstveni poklon

Ako ste u potrazi za savršenim poklonom za različite prilike, koji će biti nezaboravan i jedinstven, ne tražite dalje od čistog zlata. Zlatne novčiće ne možete pronaći u obližnjoj prodavnici ili robnoj kući, te oni zaista predstavljaju unikatan poklon koji će primaoca oduševiti.

Zlatnik

Iako svet plemenitih metala možda nije poznat nekim ljudima, to je svet koji je neosporno privlačan. Zaista jedinstven poklon, poput zlatnog novčića ili pločice, mogao bi da otvori um primaoca za potpuno novi svet imovine koja štiti bogatstvo i da vam pruži priliku da ih naučite nečemu novom.

Zlatni novčići nikada ne izlaze iz mode

Zlatni novčići nikada ne izlaze iz mode. Zlatnici su bili opšteprihvaćeni oblici valute hiljadama godina. Prvi zlatnici su iskovani oko 550. godine p.n.e. tokom vladavine kralja Kreza od Lidije. Kada poklonite zlato ili neki drugi plemeniti metal, dajete poklon koji nema rok trajanja.

Možete pomoći svojim najmilijima da postanu deo tradicije koja datira mnogo milenijuma i tradicije koja ostaje relevantna i danas. Štaviše, možete računati da će vaš dar i bukvalno izdržati test vremena. Hemijske karakteristike zlata čine ga čuvarem vašeg kapitala, jer se stanje metala neće vremenom pogoršati, a njegova vrednost neće opasti.

Prema tome, poklonjeni zlatnik nikada neće izgubiti na ceni i vrednosti, a vaš poklon vremenom postaje sve vredniji.

Zlatnik

 

Neki od najpopularnijih zlatnih novčića svakako su Franc Jozef dukati, mali i veliki. Najveći broj građana naše države odlučuje se upravo za ove dukate austrijske kovnice. Osim njih, ništa manje popularan izbor kada su pokloni u pitanju nije ni Wiener Philharmoniker zlatnik od 1 unce zlata. On predstavlja savršen poklon svim ljubiteljima klasične muzike, s obzirom da je iskovan u čast čuvenog bečkog orkestra.

 Zlatnik kao savršeni poklon sa finansijskog gledišta

Ovo je jedan od najvažnijih razloga za kupovinu zlatnika kao poklona. Iz finansijske perspektive, zlatni novčići imaju potencijal da pomognu vašim najmilijima da uvećaju svoj postojeći fond bogatstva i prežive u slučaju finansijske krize. Zlato je vremenski testiran plemeniti metal koji može poslužiti kao cenjena imovina za ljude koje najviše volite.

Ukoliko se odlučite za investicione novčiće od čistog zlata, oni imaju tendenciju porasta vrednosti kroz decenije. Uzimajući u obzir da se zlatni novčići veoma često prenose sa generacije na generaciju, ovo znači da će vaš kapital biti sačuvan i uvećan za buduće naraštaje.

Kao i zlatne pločice, tako i zlatni novčići beleže stabilan porast u ceni, koji na godišnjem nivou iznosi više od 10 odsto. U kriznim vremenima, veoma često zlato beleži i veći porast. S obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazi veliki deo Evrope, poklanjanje čistog zlata u vidu pločica ili dukata predstavlja pametan poklon koji primaoca štiti od finansijskih potresa i ekonomskih nestabilnosti.

Najčistije zlato u vidu zlatnih pločica i novčića možete kupiti u kompaniji Insignitus GOLD. Na raspolaganju vam je i kupovina putem web shop-a, kao i u prostorijama naše kompanije. Za više informacija o kupovini plemenitih metala možete nas kontaktirati!

Ocenite post
Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu