Prodaja čistog zlata u Srbiji – Uložite mudro svoj novac

Prodaja čistog zlata u Srbiji

Prodaja čistog zlata u Srbiji podrazumeva investiciono zlato u vidu pločica (poluga) ili novčića (dukata).

Kupovina čistog zlata predstavlja pametnu investiciju u kriznim vremenima, ali i kada je globalno tržište prilično stabilno. U poslednjih nekoliko meseci sasvim ste sigurno barem jednom čuli ili pročitali da je štednja u čistom zlatu pravo rešenje za prevazilaženje finansijskih poteškoća i perioda inflacije. Posledice visoke inflacije polako ali sigurno osećaju države Evrope, bilo da se nalaze u Evropskoj uniji ili ne. Nažalost, i većina stanovništva naše države ima sve manje prilika za uštedu novca, te se čini kao da je štednja praktično nemoguća. Međutim, to ne mora biti slučaj. Kupovina čistog zlata u vidu pločica ili novčića može biti idealno rešenje za vas. Ukoliko vas interesuje gde možete kupiti i kako se vrši prodaja čistog zlata u Srbiji, na pravom ste mestu.

Kompanija Insignitus GOLD vam predstavlja nekoliko saveta za lakšu i bezbedniju kupovinu žutog plemenitog metala u našoj državi, ali vam objašnjava i zbog čega je kupovina zlata u kriznim vremenima od presudnog značaja za budućnost vas i vaše porodice.

Investiciono zlato uvek kupujte od sigurnih i proverenih trgovaca plemenitim metalima

Ukoliko se do sada niste susreli sa kupovinom plemenitih metala, a želite da se oprobate u ovom aspektu investicionog sveta, možda vas zanima na koji način bi to trebalo učiniti.

Pre svega, važno je da znate da se investiciono zlato uvek kupuje isključivo od proverenih i iskusnih trgovaca plemenitim metalima. Isti slučaj je i sa ostalim plemenitim metalima, kao što su srebro, platina ili pak osmijum. Neka vam ovo uvek bude na umu, pri svakoj kupovini zlatnih pločica ili investicionih dukata.

Prodaja čistog zlata u Srbiji

Kompanija Insignitus GOLD ostvarila se kao pionir u trgovini plemenitim metalima u našoj državi. U okviru naše kompanije možete pronaći zlatne pločice različitih gramaža i kupiti ih na veoma bezbedan način. Zlatne pločice dolaze sa deklaracijom, i u zapečaćenom pakovanju, koje predstavlja garant sigurnosti i garanciju originalnosti. Od 1 grama do 1 kilograma – zlatne pločice mogu biti vaš početak štednje u plemenitim metalima. Ukoliko ste početnik u kupovini investicionog zlata, zlatna pločica od 10 grama predstavljaće odličan uvod u vaše putovanje. Isto tako, zlatni Franc Jozef dukati nisu ništa manje popularan izbor za manje iskusne, ali i veoma iskusne ulagače u ovaj plemeniti metal.

Prodaja čistog zlata u Srbiji – Koja je cena grama zlata?

Jedno od najčešćih pitanja koja se postavljaju kada se spomene prodaja čistog zlata u Srbiji, jeste koja je cena jednog grama zlata?

Trgovci plemenitim metalima kao što je zlato redovno ažuriraju svoje cene, na dnevnom nivou, u skladu sa berzanskim cenama. Cena zlata beleži stabilan rast u proteklih nekoliko decenija, a u kriznim vremenima je ovo još više naglašeno. Zlato je jedna od akciza koja upravo u periodima potresa na finansijskom tržištu dobija na vrednosti. Stoga,ne čudi podatak da se ljudi okreću upravo čistom zlatu, kao sredstvu sigurnosti i očuvanja kapitala u toku kriza.

S obzirom na to da cena grama zlata nije ista u svakom trenutku, važno je informisati se iz pravih izvora. Kompanija Insignitus GOLD redovno ažurira cene svojih proizvoda od čistog zlata, te ćete u svakom trenutku znati kolika je cena jednog grama zlata.

 Gde kupiti investiciono zlato u Srbiji?

Naša kompanija u svojoj ponudi plemenitih metala ima i zlatne pločice različite gramaže, ali i investicione dukate. Pored Franc Jozef dukata, na raspolaganju su vam i zlatni Wiener Philharmoniker dukati. Savršeni izbor za sve ljubitelje klasične muzike upravo su ovi dukati, iskovani u čast čuvenog bečkog orkestra.

Osim investicionog zlata, u asortimanu kompanije Insignitus GOLD pronaći ćete i poslednje otkriveni plemeniti metal na svetu – osmijum. Osmijum predstavlja novu alternativu čistom zlatu, te se u periodu nestašica žutog metala i njegovog otežanog snabdevanja, možete odlučiti i za najređi i najvredniji plemeniti metal. Naravno, kupovina osmijuma preporučuje se i bez osvrtanja na trenutnu situaciju sa investicionim zlatom. Njegova vrednost raste čak tri puta brže od zlata, te se mnogi investitori odlučuju upravo za njega!

Za više informacija o kupovini čistog zlata i osmijuma, kontaktirajte kompaniju Insignitus GOLD.

Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu