Investicione zlatne pločice od 5 grama

Investicione zlatne pločice od 5 grama

Investicione zlatne pločice od 5 grama savršen su izbor za darivanje u prilikama kao što su rođenja ili krštenja deteta, proslave godišnjica braka ili svadbe. Osim toga, ova gramaža zlatnih pločica odličan je izbor i kao poslovni poklon.

Između ostalog, ljudi se odlučuju za kupovinu zlatnih pločica ili dukata kao oblika investiranja u sigurniju budućnost i očuvanja kapitala.

Ukoliko do sada niste imali iskustva sa ovim oblikom investiranja vašeg novca, možda će vas zanimati odgovor na pitanje: Odakle početi? Kompanija Insignitus GOLD donosi vam odgovor na ovo, ali i mnoga druga pitanja u narednim redovima.

Zašto odabrati investicione zlatne pločice od 5 grama za početak štednje u ovom plemenitom metalu?

Bez obzira na to da li želite da započnete investiranje u plemenite metale radi ostvarivanja određenog prinosa ili jednostavno želite da štedite na ovaj način, kupovina investicione zlatne pločice od 5 grama, može biti savršen početak. Zašto je tako?

Investicione zlatne pločice od 5 grama

Ova zlatna pločica svrstava se među manje pločice, a u ovu kategoriju spadaju i zlatne polugice od 1 i 2 grama. Manje pločice žutog metala jednostavnije su za skladištenje i čuvanje, ukoliko to činite u kućnim uslovima. Većina početnika u investiranju u zlato čini upravo to – svoje pločice čuva kod kuće, u ličnom sefu ili na nekom drugom, bezbednom mestu.

Osim toga, ova gramaža pločica ne iziskuje od vas da uložite veliku svotu novca za početak štednje u zlatu. Naprotiv, njena cena je upravo ono što privlači veliki broj početnika u investiranju u zlato. Stručnjaci savetuju ulaganje barem 40% slobodnog kapitala u zlato, kako bi se započela štednja ili investiranje. Zlatna pločica od 5 grama vam upravo ovo omogućava, bez opterećenja mesečnog budžeta.

Investicione zlatne pločice ili zlatni dukati?

Ukoliko ste početnik u investiranju u plemenite metale, može vas zanimati i odgovor na pitanje: Da li je bolje ulagati u zlatne pločice ili dukate?

Investiciono zlato dolazi u dva oblika, te su vam na raspolaganju zlatne pločice ili zlatni novčići (dukati).

S obzirom na to da pločice možete nabaviti u veoma malim gramažama (svega 1 gram), početnicima se savetuje kupovina istih. Male gramaže zlatnih pločica (1, 2 ili 5 grama) neće delovati ’’zastrašujuće’’ ni osobama koje se nikada u životu nisu susrele sa kupovinom ovog plemenitog metala. Kada proširite svoj investorski portfolio, možete kupovati i zlatne dukate. Dukati koji se najčešće kupuju u našoj državi svakako su mali i veliki Franc Jozef dukati, kao i Wiener Philharmoniker dukat.

Investicione zlatne pločice su savršen poklon

Osim investiranja, zlatne pločice manje gramaže mogu biti savršen poklon za svaku specijalnu priliku.

Bilo da vam je neophodan poklon za svadbu, krštenje ili rođenje deteta, godišnjicu braka, proslavu punoletstva – zlatne pločice uvek možete odabrati. Na vama je da se odlučite za gramažu, u odnosu na to koliko ste novca spremni da izdvojite.

Isto tako, svojim poslovnim saradnicima ili zaposlenima možete uručiti zlatnu pločicu kao poslovni poklon. Poslovni pokloni ovakvog tipa najčešće se poklanjaju najbližim klijentima, najboljim zaposlenima ili u specijalnim prilikama, kao što su proslave godišnjica osnivanja kompanije.

Gde možete kupiti investicione zlatne pločice od 5 grama?

Investiranje u zlato u našoj državi predstavlja jedan od najpopularnijih načina očuvanja kapitala, a naročito u kriznim vremenima. Kupovinu investicionog zlata možete izvršiti putem online shop-a kompanije Insignitus GOLD. Ovo je, ujedno, i najjednostavniji način da započnete štednju u zlatu.

Investicione zlatne pločice od 5 grama

Naša kompanija nudi vam najveći izbor zlatnih pločica različitih gramaža, ali i zlatne dukate. Zlatne pločice iz naše ponude dolaze sa dokazom garancije. Svaka se isporučuje u zaštitnoj foliji i omotaču, te je zlato zaštićeno od tragova prstiju i ostalih zagađivača.

Za više informacija o kupovini zlatnih pločica, bilo online putem ili u našim prostorijama, u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju.

 

 

Ocenite post
Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu

investiciono zlato srbija prodaja