Kupovina investicionog zlata – Investirajte u budućnost!

Kupovina investicionog zlata

Kupovina investicionog zlata predstavlja sigurno ulaganje u budućnost. Investiociono zlato mogu biti zlatni dukati i zlatne pločice, jer je čisto zlato na raspolaganju u ta dva oblika, stoga se preporučuje ulaganje u jedno od ta dva.

Očuvanje kupovne moći novca je primarna uloga investiocionog zlata. Podložnost inflacijama i ostalim promenama na globalnom tržištu je mana papirnog novca i to ga čini vrlo nesigurnim za štednju.

Zbog rasta vrednosti zlata, ono ima mogućnost da zaštiti vrednost novca. Štednja i ulaganje u zlato može biti jednostavno i sigurno uz Insignitus GOLD.

Šta sve obezbeđuje kupovina investiocionog zlata?

Sigurna investicija koja vam obezbeđuje mnogo profita jeste kupovina investicionog zlata.

Kupovina zlata sa sobom nosi najmanje rizika što se tiče gubitka.

Porast vrednosti investicionog zlata je razlog zbog čega se sve veći broj ljudi odlučuje da uloži u kupovinu zlatnih pločica i zlatnih dukata. Vrednost zlata se u roku od par godina povećala za oko 40% i time je porasla kako kupovina, tako i prodaja investicionog zlata.

Shadow gold price

Ne postoji savršen trenutak za kupovinu zlata, ali se kupovina preporučuje onog trenutka kada raspolažete određenim iznosom kapitala koji možete uložiti u kupovinu zlata. Zlato ne gubi svoju vrednost, stoga ulaganje u investiciono zlato neće biti uzalud.

Ulaganje u zlato je najsigurnije planirati na duži vremenski period, jer vrednost zlata raste kako vreme prolazi. Kupovinom zlata osiguravate svoju budućnost i budućnost svoje porodice, i jednom kad krenete sa kupovinom, nećete poželeti da prestanete. I ta odluka vam može biti jedna od najboljih i najbezbednijih za osiguravanje vaše budućnosti.

Jedna od prednosti je ta što se u bilo kom trenutku, bilo gde na svetu može zameniti za bilo koju valutu. Pored toga, ono je oslobođeno od poreza na dodatu vrednost.

Dukati kao odlična investicija u budućnost

Kao što je rečeno, investiciono zlato mogu biti pločice, kao i dukati. Najpoznatiji i najtraženiji zlatni dukati su Franc Jozef dukati. Ovi dukati su savršeni za investiciju u zlato, kao i način štednje za predstojeće godine.

Dukati se poklanjaju za najlepše događaje u životu, kao što su rođendani, krštenja, rođenje deteta, venčanja. Po srpskoj tradiciji, zlatni dukati se poklanjaju na svadbi i predstavljaju retku kulturnu i istorijsku vrednost koja se prenosi sa kolena na koleno, kao nasledstvo.

Insignitus GOLD nudi dve vrste dukata: jednostruke i četvorostruke. Jednostruki Franc Jozef dukati  su manji dukati koji imaju težinu od tek 3.49 grama, dok četvorostruki dukati teže četiri puta više, i to 13.96 grama. Razlika između jednostrukih i četvorostrukih dukata je još u veličini, gde su jednostruki drukati prečnika 20mm, a četvorostruki čak 39.6mm. Zajednička je jedino njihova debljina koja iznosi 0.75mm, kao i finoća koja je 999.9.

Franc Jozef dukati

Na prednjoj strani oba dukata se nalazi lik Franca Jozefa, dok poleđinu krasi simbol austrijskog dvoglavog carskog orla.

Prilikom kupovine Franc Jozef dukata, neophodno je biti oprezan i dukate kupovati samo kod proverenih trgovaca. Iako su kopije i prevare retke, sa povećanjem potražnje i oni se mogu češće desiti.

Insignitus GOLD svojim kupcima pruža bezbednost, sigurnost i autentičnost prilikom saradnje.

Kupovina investiocionog zlata je savršen izbor

 Zlato se zbog svoje retkoće od davnina smatra statusnim simbolom i raskošnim predmetom. Iako je zlato u ograničenim količinama, do sada je izrudareno oko 160.000 tona ovog plemenitog metala.

Zlato je najbolji metod štednje i investicije, i zato nije na odmet već sad krenuti sa upoznavanjem sa ovim vidom ulaganja.

Kupovina investicionog zlata

Kupovina investicionog zlata je obezbeđivanje svojoj porodici što bolje i sigurnije budućnosti.

Različite gramaže zlatnih pločica i zlatnih dukata su u ponudi Insignitus GOLD-a koji svojim kupcima osiguravaju najčistije zlato, čak i preko web shopa.

Štednja u zlatu se može započeti i sa manjom gramažom, nakon koje je ostvariv dalji napredak. U svakom slučaju, ulaganje u zlato je jedinstvena prilika za bezbednu budućnost.

Ocenite post
Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu