Zlatne pločice kao savršen novogodišnji poklon

Zlatne pločice kao savršen novogodišnji poklon

Ukoliko niste sigurni šta biste poklonili dragoj osobi, kao inspiracija vam mogu poslužiti zlatne pločice kao savršen novogodišnji poklon.

Kada su u pitanju pokloni za Novu godinu, Božić i sezonu slavlja, često bivamo veoma neodlučni i nesigurni u sopstveni izbor. Upravo za ovakve praznike veoma je važno pokloniti nešto što će primaocu poklona izmamiti osmeh na lice, ali mu podariti i sigurnost za naredni period. Takav poklon je, svakako, investiciono zlato.

Investiciono zlato može se pronaći u dva oblika – kao zlatne pločice ili kao zlatni dukati. Dukati takođe mogu biti odličan izbor za predstojeće praznike, s obzirom na to da oni nose i određenu kulturološku vrednost.

Ipak, zlatne pločice su praktičniji izbor, s obzirom na to da dolaze u različitim gramažama, te se veoma lako možete odlučiti za težinu koja vam najviše odgovara.

Zlatne pločice kao savršen novogodišnji poklon

Zlatne pločice kao savršen novogodišnji poklon itekako će izmamiti osmeh i podariti primaocu poklona sigurniju finansijsku budućnost.

Gde ih možete pronaći i kako da odaberete pravu gramažu zlatne pločice otkriva vam Insignitus GOLD.

Zlatne pločice kao savršen novogodišnji poklon – Kako se odlučiti za gramažu zlatne pločice?

U zavisnosti od toga kojim budžetom za novogodišnje poklone raspolažete birajte i gramažu zlatne pločice.

U našoj kompaniji možete pronaći zlatne pločice koje teže svega jedan gram, ali i zlatne pločice ili polugice od jednog kilograma. Dakle, birajte shodno svojim mogućnostima i mesečnom budžetu.

Najmanja zlatna pločica od jednog grama je savršen izbor za poklone, bilo da su u pitanju novogodišnji pokloni ili pokloni za neke druge specijalne prilike. Ovu Heraeus pločicu možete pokloniti i kada idete na rođendan drage osobe, kada odlazite na proslavu punoletstva rođaka ili najbližih prijatelja, kada odlazite na krštenje deteta. Dakle, ne postoji nijedna proslava na kojoj poklanjanje zlatne pločice nije primereno. U svim ovim prilikama možete pokloniti zlatnu pločicu od 1 grama.

Zlatne pločice kao savršen novogodišnji poklon

Ipak, na kraju krajeva, izbor je samo i uvek na vama. Ukoliko želite, možete se odlučiti i za zlatne pločice od 2gr, 5gr, 10gr ili veće gramaže. Svaka pločica od čistog zlata dolazi u serijskoj sigurnosnoj ambalaži radi sigurnog transporta i čuvanja. Naravno, ona dolazi i sa sertifikatom autentičnosti. Svako zapečaćeno pakovanje je odštampano sa jedinstvenim serijskim brojem koji odgovara broju utisnutom na samoj pločici. Upravo ovo služi kao sertifikat autentičnosti iste.

Zlatne pločice su poklon pun pažnje i ljubavi

Zlatne pločice kao savršen novogodišnji poklon zapravo su poklon koji se bira sa puno pažnje i ljubavi.

Naime, kupovinom zlatne pločice zapravo darujete i određenu finansijsku sigurnost datoj osobi. Čisto zlato beleži stabilan rast kroz godine i decenije. Kao takvo, ono je zaista savršeno i za štednju, ali i za poklon.

Zlatne pločice kao savršen novogodišnji poklon

Upravo zlatna pločica koju budete poklonili dragoj osobi može predstavljati start štednje u zlatu za tu osobu. Štednja u zlatu sa sobom donosi brojne prednosti. Ona je vaš oslonac u finansijski nestabilnim vremenima i nestabilnom tržištu papirnog novca. Ovo je naročito važno u čestim periodima inflacije i kriza. Dokazano je da je zlato odlična potpora kupovnoj moći novca, te zlatna pločica nikako ne može biti ’’promašaj’’.

Pronađite zlatne pločice i dukate u Insignitus GOLD

U našoj kompaniji možete pronaći čisto, investiciono zlato u vidu dukata ili zlatnih pločica.

Najkvalitetnije i zlatno najveće finoće, sa sertifikatom autentičnosti može biti vaše u svega nekoliko koraka – kupovinom putem našeg web shop-a. Ono sigurno i brzo stiže na vašu adresu, spremno da bude uručeno kao novogodišnji poklon za voljenu osobu.

Kako su novogodišnji praznici veoma uzbudljiv, ali i stresan period (zbog brige oko odabira savršenog poklona), zlatna pločica vam može doneti mir. Nećete brinuti da li ste poklonili nešto što se osobi neće dopasti ili nešto što joj neće koristiti. Sa čistim zlatom nikada nema greške!

Za više informacija o kupovini čistog zlata u svakom trenutku možete nas kontaktirati!

Ocenite post
Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu