Prodaja zlatnih pločica

Prodaja zlatnih pločica

Prodaja zlatnih pločica je u poslednjih nekoliko godina doživela značajan porast. Ulaganje u zlato ima mnogo prednosti, a jedna od najvećih jeste što ono predstavlja investiciju sa minimalnim rizikom.

Ukoliko želite da obavite kupovinu zlatnih pločica, koje su sertifikovane i dolaze od proverenih proizvođača, to možete učiniti putem web shop-a Insignitus GOLD.

Iako je prodaja zlatnih pločica najpopularniji vid trgovine investicionim zlatom, čisto zlato možete kupiti i u obliku zlatnih dukata.

Prodaja zlatnih pločica – Koja je osnovna funkcija zlata kao investicionog sredstva?

Kada govorimo o investicionom zlatu, tu pre svega mislimo na zlatne pločice ili zlatne dukate. Čisto zlato dostupno vam je u ova dva oblika, bez obzira na to da li ga kupujete kao poklon za specijalne prilike ili za štednju u ovom plemenitom metalu.

Prodaja zlatnih pločica

Ukoliko se pitate koja je svrha kupovine, prodaje ili ulaganja u investiciono zlato, na pravom ste mestu.

Osnovna funkcija investicionog zlata jeste da se sačuva kupovna moć novca. Papirni novac je veoma nestabilan za štednju, jer je podložan inflacijama i drugim promenama na svetskom globalnom tržištu. Zlato je tu da štiti vrednost novca. Zlato ima ovu mogućnost s obzirom na stabilnost rasta njegove vrednosti.

Prodaja zlatnih pločica i kupovina istih postaje izbor sve većeg broja ljudi. Razlog za to je porast vrednosti zlata. Procenjuje se da je vrednost zlata u periodu od 2018. do 2020. godine porasla za čak 40 procenata. Zato ne čudi ni činjenica da je porasla i prodaja zlatnih pločica, dukata i polugica.

Kada je najbolje vreme za kupovinu zlatnih pločica?

S obzirom na to da se zlato pokazalo kao dobra i kratkoročna, a naročito dugoročna investicija, ne postoji idealno vreme za kupovinu ovog plemenitog metala. To možete učiniti kada vama najviše odgovara.

Ipak, smatra se da je kupovinu zlata najbolje obaviti onog momenta kada na raspolaganju imate slobodan iznos određenog kapitala. Kako smo i ranije naglasili, zlato jeste investicija sa minimalnim rizikom i to je čini veoma sigurnom. Novac koji uložite u zlato neće izgubiti svoju vrednost.

Može se reći da zlato ima progresiju rasta kada je u pitanju duži vremenski period, te je ulaganje u zlato najbolje planirati na duže staze. Kada jednog krenete sa kupovinom zlatnih pločica ili dukata, veoma je mala verovatnoća da ćete želeti da prestanete sa tim. Naprotiv, biće to najbolja odluka koju ste mogli doneti za sigurnost i bezbednu budućnost vaše porodice.

Prodaja zlatnih pločica u Insignitus GOLD-u

Prodaja zlatnih pločica nije bez razloga izuzetno popularna. Investiciono zlato je, kao što smo i naglasili, tu kako bi zaštitilo kupovnu vrednost novca koji ste stekli tokom godina.

Prodaja zlatnih pločica

Još jedan od razloga popularnosti ulaganja u zlato jeste njegova likvidnost. Zlato takođe u svakom trenutku možete zameniti za bilo koju drugu valutu, gde god se nađete u svetu.

Investiciono zlato je pogodno za štednju jer se u svakoj sekundi u toku dana zna njegova trenutna vrednost. Osim toga, ono je oslobođeno od poreza na dodatu vrednost.

Najkvalitetnije zlatne pločice Heraeus možete pronaći u širokoj ponudi kompanije Insignitus GOLD. Nudimo vam zlatne pločice Heraeus od jednog do sto grama, kao i zlatne pločice težine od 250 grama pa do čak jednog kilograma.

Izbor je na vama! Na osnovu svog raspoloživog i neraspoređenog kapitala, odlučite se za gramažu zlatne pločice sa kojom ćete početi štednju u zlatu. Investiciono zlato se često poklanja u specijalnim prilikama, kao što su rođenje deteta, krštenje, proslava punoletstva, svadbe i venčanja i mnoge druge.

Ukoliko preferirate štednju u zlatnim dukatima, kod nas možete pronaći i investicione dukate Franc Jozef ili dukate Bečke filharmonije.

Za više dodatnih informacija, u svakom trenutku nas možete kontaktirati!

Insignitus GOLD – Vaš partner u ulaganju u čisto zlato!

 

 

5/5 - (23 votes)
Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu