Zlatna pločica od 1 grama – Savršen poklon za specijalne prilike!

Zlatna pločica od 1 grama

Zlatna pločica od 1 grama je savršen poklon za specijalne prilike. Ona se daruje bliskim članovima porodice ili prijateljima, na venčanjima, proslavama prvih rođendana, punoletstva, krštenjima i slično.

Zlatna pločica ove gramaže je idealna i za početak štednje u zlatu. Amaterima u investiranju u zlato ona može predstavljati prvi korak ka sigurnijoj i bezbednijoj budućnosti.

Gde se može pronaći najkvalitetnija zlatna pločica od 1 grama i kome se može pokloniti otkriva vam Insignitus GOLD.

Zlatna pločica od 1 grama je idealan poklon za svadbu

Dan venčanja je mnogim ljudima najlepši dan u životu. On se svakako mora obeležiti na poseban način, jer predstavlja početak zajedničkog života mladog para i neki novi životni put. Kada je u pitanju poklon za svadbu, mnogi će se zapitati šta je najbolje darovati novopečenom bračnom paru.

U savremeno doba sve češće se odlučuje za poklanjanje koverte sa novcem u ovakvim prilikama. Međutim, takav poklon sa sobom ne nosi nikakvu simboličnu vrednost niti originalnost. Papirni novac kao poklon nije savršeno rešenje. Novac je nešto što se veoma lako potroši i čija vrednost vremenom opada. Nasuprot papirnom novcu, zlato je poklon vredan pažnje. Zlatna pločica od 1 grama je daleko originalniji i upečatljiviji poklon za posebne prilike od papirnog novca.

Prodaja zlatnih pločica

 

U našem narodu postoji verovanje da darivanjem čistog zlata u vidu polugica ili dukata zapravo darujete bračnom paru život pun srećnih trenutaka. Veruje se da zlato donosi blagostanje, zdravlje i radost. Zašto onda ne biste poklonili najdražim prijateljima upravo najčistije zlato?

Još jedno verovanje koje postoji utkano u srpsku kulturu i običaje jeste ta da se mladi poklanja zlato. Tačnije, svekrva je dužna da pokloni novoj devojci u njenoj kući dukat ili zlatnu pločicu i time joj pokaže dobrodošlicu u nov dom.

Zlatna pločica od jednog grama je stoga savršen poklon za venčanje.

Zlatna pločica od 1 grama ili dukati za poklon najbližima?

Bez obzira na to da li se odlučite za poklanjanje zlatnih pločica ili dukata za posebne prilike, budite sigurni da ni sa jednim nećete pogrešiti.

Ipak, kada su u pitanju dukati, oni ipak sa sobom nose određenu simboliku u našem narodu.

Naime, radi se o tome da su se dukati koje je jedan član porodice dobio na poklon prenosili sa kolena na koleno generacijama. Smatralo se da je dukate potrebno čuvati, a time se ujedno čuvala i tradicija duga vekovima. I danas je tako.

Zlatna pločica od 1 grama

Zlatna pločica od 1 grama ili veće težine podjednako je dobar poklon kao i dukat. Naravno, gramažu zlatnika ili polugica birate na osnovu svojih finansijskih mogućnosti.

Zlatne pločice su i odlično investiciono sredstvo

Osim u svrhe darivanja, zlatne pločice se koriste i kupuju i kao investiciono zlato.

Zlatna pločica je odličan početak za sve amatere u štednji ili investiranju u zlato. Samim tim što njena cena zaista nije veliki izdatak za vaš budžet, lagodno ćete se osećati prilikom prve kupovine. Ipak, mnoga istraživanja su pokazala da je štednja ili investiranje u zlato „zarazna“. Kada jednom krenete, verovatno ćete i nastaviti u dobrom pravcu, jer je zlato zaista investicija sa minimalnim rizikom.

Vrednost zlata zaista ima veoma stabilnu krivulju rasta. Ovaj podatak govori u prilog sigurnosti zlata kao investicionog sredstva.

Ukoliko niste sigurni odakle da počnete, zlatna pločica od 1 grama savršeno je rešenje za vas.

U asortimanu Insignitus GOLD-a možete pronaći zlatne pločice Heraeus u različitim gramažama. Naša kompanija nudi vam zlatne pločice i do jednog kilograma. U zavisnosti od toga da li preferirate velike ili manje pločice, na osnovu toga birate i gramaže.

Zlatne pločice

Za sve dodatne informacije o kupovini i investiranju u čisto zlato možete nas kontaktirati.

Insignitus GOLD – Vaš najsigurniji saveznik u investiranju u plemenite metale!

Ocenite post
Precious Metals Data, Currency Data, Charts, and Widgets Powered by nFusion Solutions

Main Menu

investiciono zlato srbija prodaja